укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Уде К.
Питательные среды: обнаружение микроорганизмов
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Уде К.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 52-53.
Шифр:
36.87
УДК:
579.67:663
ББК:
36.876
Аннотацiя:
Про микробиологическое загрязнение при изготовлении пищевых продуктов и напитков.
Є складовою частиною документа:
Пиво. Технологии и инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Пиво. Технологии и инновации
Дата видання головного документа
:
2016/2017
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв
УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.67 Харчова мікробіологія
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология/ мікробіологія харчових продуктів, микробиология пищевых продуктов
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напоїв, производство напитков
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологічна безпека, микробиологическая безопасность
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'