Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2016
Мова: Українська Обсяг: 44 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Грушецький Р., Гриненко І. Біологічна продуктивність топінамбура при осінньому збиранні врожаю. - С. 39-41.
- Баль- Прилипко Л., Крижова Ю.,Морозюк Р., Равашдех А. Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м'яса яловичини категорій NOR та DFD. - С. 25-28.
- Бейко Л., Мельничук О., Лялик А. Консервування шкірок кавуна. - С. 35-38.
- Баль- Прилипко Л., Веретинська І., Слободянюк Н. Фізико-хімічні показники модельних композицій котлет із використанням насіння льону. - С. 10-14.
- Коломієць Ю., Григорюк І., Буценко Л. Формування мікробіоти ризосфери і підвищення продуктивності рослин томатів за дії біодобрив. - С. 29-34.
- Баль- Прилипко Л., Морозова М. Як продовжити термін зберігання м'яса курчат-бройлерів. - С. 15-19.
Теми документа
|