укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Баль- Прилипко Л., Морозова М.
Як продовжити термін зберігання м'яса курчат-бройлерів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Баль- Прилипко Л., Морозова М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 15-19.
Шифр:
36.92
УДК:
637.54.033
ББК:
36.920.2
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2016
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
Ключові слова/ К/ Ку/ кур.../ курчата-бройлери, цыплята-бройлеры
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.033 Загальні відомості про зберігання м'яса
Ключові слова/ Т/ Те/ тер.../ термін, срок/ термін зберігання, срок хранения
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.2 Охолодження, заморожування м'яса
БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Системи технологій в тваринництві/ Технологія виробництва продукції птахівництва
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'яса, хранение мяса
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'