головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль- Прилипко Л., Крижова Ю.,Морозюк Р., Равашдех А.
Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м'яса яловичини категорій NOR та DFD

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль- Прилипко Л., Крижова Ю.,Морозюк Р., Равашдех А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 25-28.
Шифр: 36.96 УДК: 664.93 ББК: 36.962
Аннотацiя:Про м'ясні консерви з яловичини.
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2016
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'