Баль- Прилипко Л., Крижова Ю.,Морозюк Р., Равашдех А.
Ідентифікація та порівняльне дослідження властивостей розморожених зразків м'яса яловичини категорій NOR та DFD
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль- Прилипко Л., Крижова Ю.,Морозюк Р., Равашдех А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 25-28.
Шифр: 36.96 УДК: 664.93 ББК: 36.962
Аннотацiя: | Про м'ясні консерви з яловичини. | Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа
|