укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Шаргайо М.
Инъекторы и маринование
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Шаргайо М.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 86-88.
Шифр:
36.92
УДК:
664.9
ББК:
36.816+36.92
Аннотацiя:
Маринование свежего мяса методом "спрэй": влияние метода инъекции с использованием эффекта "спрэй" на качество маринованных продуктов.
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 5
Примітки
Загальні зауваження
:
Оконч. Начало № 4. - 2006.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.816 Консервування
Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маринування, маринование/ маринування м'яса, маринование мяса
Ключові слова/ І/ Ін/ ін'єктори, инъекторы
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'