головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Танаскова Н.
Технологические аспекты производства пряничных изделий

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Танаскова Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 21-23.
Шифр: 36.86 УДК: 664.68 ББК: 36.865
Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Хлебный и кондитерский бизнес
 Дата видання головного документа:2017
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'