укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Танаскова Н.
Технологические аспекты производства пряничных изделий
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Танаскова Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 21-23.
Шифр:
36.86
УДК:
664.68
ББК:
36.865
Є складовою частиною документа:
Хлебный и кондитерский бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хлебный и кондитерский бизнес
Дата видання головного документа
:
2017
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробницво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудинги
Ключові слова/ Г/ Гл/ глазур кондитерська, глазурь кондитерская
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво/ 36.865 Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ П/ Пр/ Пря/ пряники, пряники
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'