укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Офіційний вісник України
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Мова:
Українська
Обсяг:
384 с
Шифр:
67
УДК:
34
ББК:
67
Складові частини документа:
Інструкція про порядок проведення оцінки якості м'ясо-молочних продуктів
. - С. 218-228.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Щотижневий збірник актів законодавства
Номер частини
:
№ 20
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 67 Держава і право. Юридичні науки
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 34 Право. Юриспруденцiя
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'