укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Інструкція про порядок проведення оцінки якості м'ясо-молочних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 218-228.
Шифр:
36
УДК:
637.1+637.52
ББК:
36.92+36.95
Є складовою частиною документа:
Офіційний вісник України
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Офіційний вісник України
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 20
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'