Хранение и переработка зерна
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2017 Мiсце видання: К.
Мова: Російська Обсяг: 64 с.
Шифр: 36.82 УДК: 664.6/.7 ББК: 36.82
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
- Дробот В.І., Іжевська О.П. Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей. - С. 47-49.
- Печериця І.М., Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Петровенко В.В. Вплив конструкцій і режимів роботи норій на травмування зерна. - С. 29-31.
- Білик А.О., Шевченко О.А., Шаран Л.О., Шаран А.В., Дорошенко В.О. Доцільність використання борошна з зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів. - С. 43-46.
- Павлюченко О.С., Дочинець І.В., Машовець М.Ю. Доцільність використання сироваткоих білків у технології кексів. - С. 53-55.
- Рожко П.С., Мордик С.С., Кирпа М.Я., Кошулько В.С., Петровенко В.В. Класифікація зерносушарок та шляхи їхнього розвитку. - С. 31-34.
- Пархоменко Г.Г., Пархоменко С.Г. Оптимизация показателей технологических процессов сельскохозяйственного производства в растениеводстве. - С. 55-60.
- Сильчук Т.А., Сидор В.М., Мокруха Н. Розробка технології житніх заквасок для виробництва хліба. - С. 40-43.
- Броварець О.О. Розумні сільськогосподарські машини для забезпечення необхідної якості виконання технологічних операцій. - С. 34-28.
- Чиркова Л.В., Панкратьева И.А., Зверев С.В., Политуха О.В. Технология выработки крупы из тритикале. - С. 38-40.
Теми документа
|