Мицык В. Е., Невольниченко А. Ф.
Увеличение сырьевых ресурсов для производства мясных продуктов
Вид документа: Книга
Рiк видання: 1990 Мiсце видання: К. Видавництво: Урожай
Автор: Мицык В. Е., Невольниченко А. Ф. Авторський знак: М70 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 152 с
Шифр: 36.92 УДК: 637.52,637.05 ББК: 36.92
Аннотацiя: | Вміщено відомості про склад та властивості м'яса, його якість, а також фактори, що формують якість сировини. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
100719 |
|
1 |
0 |
|