укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2017
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
І-66
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
637.5.02
УДК:
637.5.02
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1
Відомості про відповідальність
:
уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ К/ Ку/ кур.../ курсові роботи, курсовые работы
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Методичний посібник (рекомендації та вказівки)
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки продукції тваринництва, технология переработки продукции животноводства
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'