Салат та пряно - ароматичні культури здоров'я нації
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Українська Обсяг: С.36-38.
Шифр: 42.34 УДК: 635.5 ББК: 42.344.1
Є складовою частиною документа: Овощеводство
| Назва головного документа: | Овощеводство |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Са/ сал.../ салат, салат
- Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сорти, сорта/ сорти салату, сорта салата
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 635 Овочівництво і декоративне садівництво/ 635.1/.8 Овочi. Присадибне городництво/ 635.5 Салатні рослини. Салатні овочі
- Ключові слова/ П/ Пр/ Пря/ пряноароматичні культури, пряноароматические культуры
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вирощування, выращивание/ вирощування салату, выращивание салата
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.3 Садівництво та овочівництво/ 42.34 Овочівництво/ 42.344 Листові овочеві культури (салат, кріп, шпинат, васильки)/ 42.344.1 Салат
- Ключові слова/ З/ Зе/ зел.../ зелені овочеві культури, зеленые овощные культуры
- БД(П) Системи технологій/ Системи технологій АПК/ Системи технологій в рослинництві/ Система технологій вирощування окремих видів с.г. культур
|