Шольц Е. П., Пономарев В. Ф.
Технология переработки винограда
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 1990 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Шольц Е. П., Пономарев В. Ф. Авторський знак: Ш78 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 447 с
Шифр: 36.87 УДК: 663.2 (075.8) ББК: 36.87 ISBN: 5-10-000917-9
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напої, напитки
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікроорганізми, микроорганизмы
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки винограду, технология переработки винограда
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти переробки винограду, продукты переаботки винограда
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология/ мікробіологія харчових продуктів, микробиология пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація сільськогосподарської та харчової продукції, стандартизация сельскохозяйственной и пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння винограду, сушка винограда
- Ключові слова/ В/ Ві/ від.../ відходи, отходы/ відходи виробництва, отходы производства/ відходи виробництва вина, отходы производства вина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград/ виноградний сік, виноградний сок
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
101003 |
|
1 |
0 |
|