Проданчук Г.Н., Сенин С.А., Морев Р.Н., Корнилюк В.В.
Установление фальсификации жиров растительного и животного происхождения современными методами аналитической химии
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Проданчук Г.Н., Сенин С.А., Морев Р.Н., Корнилюк В.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 44-46.
Шифр: 35.78 УДК: 665.32 ББК: 35.782
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2016 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіт.../ аналітична хімія, аналитическая химия, analytical chemistry
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жири, жиры/ жири рослинного походження, жиры растительного происхождения
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні жири, растительные жиры
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/ 664.32 Харчові тваринні масла та жири
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринні жири, животные жиры
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация/ фальсифікація харчової продукції, фальсификация продовольственной продукции
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жири, жиры/ жири тваринні, жиры животные
|