Собін О.В., Корецька І.Л.
Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Собін О.В., Корецька І.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 21-23.
Шифр: 664.6 УДК: 664.6
Аннотацiя: | Начинки для кондитерської, хлібопекарної та кулінарної продукції. | Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
| Назва головного документа: | Хлебный и кондитерский бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво кондитерських виробів, производство кондитерских изделий
- Ключові слова/ К/ Ку/ кул.../ кулінарні властивості, кулинарные свойства
- Ключові слова/ Н/ На/ начинки, начинки
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошняні вироби, мучные изделия/ борошняні кондитерські вироби, мучные кондитерские изделия
|