Хмарская Н.
"Хлебные консервы"
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хмарская Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 36-38.
Шифр: 664.6 УДК: 664.664
Аннотацiя: | Начинки для кондитерської, хлібопекарної та кулінарної продукції. | Є складовою частиною документа: Хлебный и кондитерский бизнес
| Назва головного документа: | Хлебный и кондитерский бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.83 Хлібопекарське виробництво
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібні вироби, хлебные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби/ 664.664 Хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення або рецептури
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарні властивості, хлебопекарные свойства
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібці, хлебцы
|