Мостовая И.
Как правильно применять манку, муку и крахмал в изделиях первого сорта и мясосодержащих продуктах?
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мостовая И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 28-32.
Шифр: 637.52 УДК: 637.52.04
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ Л/ Лі/ ліверні ковбаси, ливерные колбасы
- Ключові слова/ К/ Кр/ кро.../ крохмаль, крахмал
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні інгредієнти, растительные ингредиенты
- Ключові слова/ С/ Со/ сосиски, сосиски
- Ключові слова/ С/ Са/ сар.../ сардельки, сардельки
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясовмісні продукти, мясосодержащие продукти
|