укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ткаль Т.К.
Технохимический контроль на предприятиях молочной промышленности
Вид документа:
Підручник
Рiк видання:
1990
Мiсце видання:
М.
Видавництво:
Агропромиздат
Автор:
Ткаль Т.К.
Авторський знак:
Т48
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
192с.
Шифр:
36.95
УДК:
637.1/3:658.562(075.3)
ББК:
36.95
Аннотацiя:
Рассмотрены спектрофотометрические, электрохимические, хроматографические, реологические и др. методы исследования молочных продуктов.
Загальна інформація
Ціна
:
0,70 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ Б/ Бі/ біл.../ білки, белки
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.3) Підручники та навчальні посібники для середньої школи
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества/ контроль якості санітарної обробки, контроль качества санитарной обработки
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сировини, качество сырья
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.5 Організація та планування виробництва (виробн.процесів). Конструювання (проектування). Управління виробниц. Контроль/ 658.56 Контроль якості продукції. Інструментальне виробництво. Види матеріалів, заготовок/ 658.562 Виробничий контроль. Технічний контроль виробництва. Нагляд та контроль за якістю
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
103694
1
0
Чз
103695
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'