укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ресурсосберегающая технология производства мяса бройлеров
Вид документа:
Методичний посібник
Рiк видання:
1990
Мiсце видання:
Загорск
Видавництво:
ВНИТИП
Авторський знак:
Р43
Мова:
Російська
Обсяг:
116 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.5
ББК:
36.92
Аннотацiя:
Крім нормативної бази, наводяться також інформаційні матеріали, зразки позовних заяв (скарг). Призначений адвокатам, суддям, прокурорам, аспірантам і студентам
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Методичні рекомендації (з додатками)
Відомості про відповідальність
:
Метод. керівн. Столляр Т. А.
Загальна інформація
Ціна
:
1,90 грн.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса/ виробництво м'яса бройлерів, производство мяса бройлеров
Ключові слова/ Р/ Ре/ рес.../ ресурс, ресурс/ ресурсозберігаючі технології, ресурсосберегающие технологии
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Чз
104178
1
0
Чз
104179
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'