Витол И.С., Мелешкина Е.П., Кандроков Р.Х., Карпиленко Г.П., Вережникова И.А.
Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Витол И.С., Мелешкина Е.П., Кандроков Р.Х., Карпиленко Г.П., Вережникова И.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 30-32.
Шифр: 664.78 УДК: 664.78
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно/ зерно тритикале, зерно тритикале
- Ключові слова/ К/ Кл/ кле.../ клейковина, клейковина
- Ключові слова/ С/ Со/ сор.../ сорти, сорта/ сорти тритикале, сорта тритикале
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість борошна, качество муки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.78 Технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно з тритикале, мука из тритикале
|