Іжевська О.П.
Дослідження впливу шроту насіння льону на перебіг мікробіологічних та біохімічних процесів у пшеничному тісті
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Іжевська О.П. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 38-43.
Шифр: 664.74 УДК: 664.64
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- Ключові слова/ Т/ Ті/ тісто, тесто
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ Л/ Ль/ льон, лен/ лляний шрот, льняной шрот
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб пшеничний, хлеб пшеничный
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні інгредієнти, функциональные ингредиенты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.644 Інша сировина для хлібобулочних виробів. Поліпшувачі борошна
|