Михонік Л.А.
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Михонік Л.А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 40-43.
Шифр: 664.66 УДК: 664.66
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2017 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія хліба, технология хлеба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.66 Пекарська продукція в цілому. Хліб і хлібобулочні вироби
- Ключові слова/ К/ Кл/ кле.../ клейковина, клейковина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво хліба, производство хлеба
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хліб пшеничний, хлеб пшеничный
- Ключові слова/ Ш/ Шр/ шрот розторопші, шрот расторопши
- Ключові слова/ Ц/ Ці/ цільнозернове борошно, цельнозерновая мука
|