Иванов К. А.
Организация ремонта технологического оборудования мясокомбинатов
Вид документа: Довідник
Рiк видання: 1991 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат. Ленинградское отд.
Автор: Иванов К. А. Авторський знак: И20 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 223 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5:367.02(035) ББК: 36.92
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки м'яса і субпродуктів, технология переработки мяса и субпродуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (03) Довідкові видання/ (035) Довідники посібники
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічне.../ технологічне обладнання, технологическое оборудование
- Ключові слова/ Р/ Ре/ рем.../ ремонт, ремонт/ ремонт електрообладнання, ремонт электрооборудования
- Ключові слова/ М/ Мо/ мод.../ модернізація, модернизация/ модернізація виробництва, модернизация производства
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|