укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Зберігання та контроль якості кормів
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2017
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
З-41
Мова:
Українська
Обсяг:
96 с.
Шифр:
636.085.3
УДК:
636.085.3
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання
Відомості про відповідальність
:
уклад. О. О. Кравченко
Теми документа
Ключові слова/ К/ Ко/ кор.../ корм, корм/ корми, корма
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра генетики, годівлі тварин та біотехнології
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість кормів, качество кормов
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування/ 636.085 Кормові продукти в цілому. Фураж/ 636.085.3 Аналіз кормів, кормових продуктів (загальні питання)
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра генетики, годівлі тварин та біотехнології/ Кравченко О.О.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'