Дудяк І.Д., Білошниченко Г.М.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять. Змістовий модуль 1.
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Дудяк І.Д., Білошниченко Г.М. Авторський знак: Д81 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 59 с.
Шифр: 36.821 УДК: 378:631.563 ББК: 36.821
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2006/Dudyak_I.Zberig_prod_roslinn_2006.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | для студ. спец. 6.130100 "Агрономія" |
| Відомості про відповідальність: | Агрономічний факультет |
| Ціна: | 5,10 грн.; 7,50 грн. |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
10 |
0 |
А |
|
|
10 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|