укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясной бизнес
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ООО "БИОПРОМ"
Мова:
Російська
Обсяг:
118 с
Шифр:
65.325.2
УДК:
637
ББК:
65.325.2
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Складові частини документа:
Мазур Н.И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса диких животных
. - С. 40-42.
Вербицкий С.Б., Шевченко В.В. Европейский опыт. Убой и первичная переработка крупного рогатого скота и лошадей
. - С. 62-70
Пасічний В.М. Раціональна технологія обробки колагеновмісної сировини
. - С. 96-97.
Святкивская Е., Захарченко Н. Сыровяленые и сырокопченые колбасы - преимущества и недостатки нового стандарта
. - С. 8-11.
Ланг Б.А. Текстильная оболочка для колбасных изделий
. - С. 50-52.
Якубчак О.М. Функціонально-технологічні властивості м'ясної сировини
. - С. 100-102.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Научно-практический журнал
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'