укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Хранение и переработка зерна
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Мова:
Російська
Обсяг:
50 с
Шифр:
36.82
УДК:
664.6/.7
ББК:
36.82
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Складові частини документа:
Романенко О.Л. Білковий ресурс озимої пшениці при диференціації азотного живлення
. - С.19-21
Адаменко Т.И. Влияние почвенно-климатических и погодных условий на формирование качества зерна
. - С. 39-42.
Грюнвальд Н.В. Проблемы качества зерна, возникающие в процессе его длительного хранения
. - С. 31-33.
Рибалка О.І. Сортові особливості зерна як фактор
. - С. 34-38.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Ежемесячный научно-практический журнал
Номер частини
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'