укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мазур Н.И.
Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса при заболевании животных сибирской язвой
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мазур Н.И.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 26-.
Шифр:
48.1
УДК:
637.523
ББК:
36.927
Аннотацiя:
О добавках, которые применяются при производстве колбас.
Теми документа
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'