укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Якубчак О.М.
Функціонально-технологічні властивості вторинної м'ясної сировини
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Якубчак О.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 113-114.
Шифр:
36.92
УДК:
637.514.9:637.661
ББК:
36.929
Є складовою частиною документа:
Мясной бизнес
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясной бизнес
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
Ключові слова/ С/ Су/ суб.../ субпродукти, субпродукты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.929 Переробка субпродуктів та відходів виробництва м'яса і м'ясних продуктів
Ключові слова/ К/ Кр/ кро.../ кров тварин, кровь животных
Ключові слова/ В/ Вт/ вторинна м'ясна сировина, вторичное мясное сырье
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.514 Види свіжого м'яса. Відруби м'яса/ 637.514.9 Потрух. Субпродукти розбирання туш та здирання шкури
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.6 Інша тваринна продукція (крім харчової)/ 637.66 Кров. Нутрощі/ 637.661 Кров тварин
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'