укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гуць В.
Рибні пресерви
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гуць В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-17.
Шифр:
36
УДК:
664.9
ББК:
36.96
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів
Ключові слова/ П/ Пр/ Пре/ пресерви, пресервы/ пресерви рибні, пресервы рыбные
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'