укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2006
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Юрова Е.А. Методы исследования молочных и молокосодержащих продуктов
. - С. 34-36.
Ножечкіна Г.М. Особливості технології м'яких сичужних сирів, які виробляються і визрівають при участі плісніви і мікрофлори сирного слізу
. - С. 40-43.
Бовкун А.А. Технология плавленых сыров на твороге
. - С. 38-39.
Колесникова Ферменты для коагуляции молока в сыроделии
. - С. 40-43.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Виробничо-практичний, рекламний журнал
Номер частини
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'