укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Левчук Н.И.
Анализ состояния сырьевой базы мясной промышленности
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Левчук Н.И.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 60-63.
Шифр:
65.325.2
УДК:
637:338.439
ББК:
36.92+65.325.2
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясное дело
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.325.2 Економіка тваринництва
Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сировина, сырье
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'