укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Моісеєва М.
"Макаронна" культура
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Моісеєва М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 34-36.
Шифр:
42.112.1
УДК:
633.11
ББК:
42.112.1
Аннотацiя:
Вирощування пшениці Triticum durum? яка вважається найкращою сировиною для макаронних виробів.
Є складовою частиною документа:
Пропозиція
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Пропозиція
Дата видання головного документа
:
2006
Номер частини головного документа
:
№ 9
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.112 Зернові культури/ 42.112.1 Пшениця
Ключові слова/ М/ Ма/ мак/ макаронні вироби, макаронные изделия
Ключові слова/ П/ Пш/ пшениця, пшеница
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.1 Хлiбнi злаки. Зернові культури/ 633.11 Пшениця. Triticum ssp.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'