укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Григоренко О.М.
Использование растительного сырья повышенной биологический ценности при производстве мучных кондитерских изделий
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Григоренко О.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 37-38
Шифр:
36.83
ББК:
36.83
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2004
Номер частини головного документа
:
6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'