головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дейниченко Г.В., Простаков А.А., Дуб В.В.
Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания

Вид документа: Монографія
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: Х. Видавництво: Студцентр
Автор: Дейниченко Г.В., Простаков А.А., Дуб В.В. Авторський знак: Д27 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 349 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92 ISBN: 966-7530-32-9
Аннотацiя:Питання вдосконалення процесів переробки нестандартної м'ясної сировини на підприємствах харчування та малих переробних виробництвах.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Монография
Загальна інформація
 Ціна:23,10 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 130688    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'