Дейниченко Г.В., Простаков А.А., Дуб В.В.
Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания
Вид документа: Монографія
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: Х. Видавництво: Студцентр
Автор: Дейниченко Г.В., Простаков А.А., Дуб В.В. Авторський знак: Д27 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 349 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92 ISBN: 966-7530-32-9
Аннотацiя: | Питання вдосконалення процесів переробки нестандартної м'ясної сировини на підприємствах харчування та малих переробних виробництвах. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Монография |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
130688 |
|
1 |
0 |
|