головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ


              

Корисні посилання

ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ

РЕПОЗИТАРІЙ МНАУ

Неформальна та інформальна освіта

 

Наукометричні бази даних

ОГОЛОШЕННЯ

Миколаївський національний аграрний університет отримав доступ до міжнародної наукової бази даних Web of Science, Scopus та Science Direct за кошти держбюджету.

Миколаївський національний аграрний університет отримав повнотекстовий доступ до найбільшого наукового видавництва Springer Nature.

Бібліотека МНАУ отримує друковані варіанти іноземних наукових журналів "Landbauforschung Applied Agricultural and Forestry Research" та "Studies in Agricultural Economics" присвячені аграрним наукам.

Адреса бібліотеки МНАУ:

54010, м. Миколаїв,
вул. Ген. Карпенко, 73, Навчальний корпус №1
Тел.: (0512) 34 11 40
library@mnau.edu.ua

Реквізити для оплати послуг бібліотеки МНАУ

Призначення платежу:

інформаційно-бібліотечні  послуги від ПІБ МНАУ

Код ЄДРПОУ 00497213
Банк Державна казначейська служба України, м. Київ

МФО 820172

Р/р UA 86 820172 0313 21100 1 2020 18287
Кошти, що отримуються від господарської діяльності

Бібліотека МНАУ у соціальних мережах:

- КАЛЕНДАР

Українське ділове мовлення. Календар свят

Віртуальна виставка «Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи»

РОЗДІЛ VI. ПРОЕКТУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ЇХ УСТАТКУВАННЯ

 

 

   Доценко В. Ф., Губеня В. О. Устаткування закладів ресторанного господарства. Частина І: Механічне та теплове устаткування : конспект лекцій. Київ : НУХТ, 2010. 82 с. URL: http://www.grtb.com.ua/images/pages/metodu4ku/MAG/10.pdf

 

 

Далі...

  Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування : навчальний посібник / О. Г. Терешкін та ін. Харків : ХДУХТ, 2019. 158 с. URL: https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/10745/1/Hotel_restaurant_spr_Dip_proekt_NP_2018.pdf

  У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.

 

Далі...

 

  Доценко В. Ф., Губеня В. О. Устаткування закладів ресторанного господарства. Частина ІІ: Торгове і холодильне устаткування : конспект лекцій. Київ : НУХТ, 2010. 82 с. URL: http://www.grtb.com.ua/images/pages/metodu4ku/MAG/9.pdf

 

 

Далі...

 

   Іжевська О., Білодід А., Сабат С. Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 року, м. Львів. Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. С. 51-54. URL: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28634

Далі...

 

  Іщенко Т. І., Лазоренко Н. П. Проектування закладів ресторанного господарства : конспект лекцій / Національний університет харчових технологій. Київ : НУХТ, 2014. 78 с. URL: http://www.grtb.com.ua/images/pages/metodu4ku/MAG/4.pdf

Далі...

 

   Коренець Ю. М., Клєвцов  Є. Г. Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу : навчальний посібник. Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2020. 162 с. URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2250/1/Tutorial%20Design%20of%20objects%20and%20interior.pdf

 

Далі...

 

   Коркуна О., Янісів Ю. Сучасні напрями проєктування закладів готельно-ресторанного господарства. Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару, 3 жовтня 2019 р., с. Гута. Львів, 2020. С. 35–38. URL: https://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/25389/1/STRIG_2020_10_35-38.pdf

 

Далі...

 

  Короткий посібник з вибору посуду для новачків у сфері HoReCa // Arcoroc. 2020. 17  вересня. URL: https://a-g.ua/ua/novini/korotkij-posibnik-z-viboru-posudu-dlja-novachkiv-u-sferi-horeca/

 

 

 

 

Далі...

   Кузьмін О. В., Кійко В. В., Акімова Л. М., Бондарчук С. М. Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навчальний посібник. Херсон : Олді-плюс, 2018. 276 с. URL: https://ep3.nuwm.edu.ua/11441/1/Акімова%20Л.М._Обладнання%20закладів%20рестор%20господарств.%20%281%29.pdf

 У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. Значне місце надано обґрунтуванню принципів класифікації властивостей, показників якості, їх об’єднанні у комплексний показник технічного рівня та якості обладнання ресторанного господарства методами кваліметрії.

 

 

Далі...

 

   Матеріально технічна база готелів і туркомплексів : конспект лекцій / уклад. А. А. Рябєв ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2015. 192 с. URL: https://eprints.kname.edu.ua/40602/1/2013%20печ.%20128Л%20по%20МТБГиТК%20укр.pdf

 

 

Далі...

   Писаревський І. М., Рябєв А. А. Матеріально-технічна база готелів : підручник / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. Харків : ХНАМГ, 2010. 286 с. URL: https://eprints.kname.edu.ua/17641/1/2010_печ._Книга_по_МТБГ_укр._от_26.09.2010_гн.pdf

 У підручнику розглядаються теоретичні та практичні питання щодо матеріально-технічної бази готелів, її виникнення, змісту, класифікації. Вивчаються проблеми класифікації готелів та інших засобів розміщення з урахуванням їх матеріально-технічної бази. Узагальнений та систематизований матеріал надано з урахуванням сучасного світового та національного досвіду в галузі готельної індустрії.

Далі...

 

   Проектування готелів та ресторанів : конспект лекцій / уклад. К. О. Самойчук, В. О. Олексієнко, А. А. Пупинін, О. О. Ковальов. Мелітополь : ТДАТУ, 2021. 99 с. URL: http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/podp-konspekt-lekcij-hrs.pdf

 

Далі...

 

   Саєнко Н. П., Волошенко Т. Д. Устаткування підприємств громадського харчування : підручник. Київ : ТОВ “ЛДЛ”, 2005. 320 с. URL: https://drive.google.com/file/d/1j6fahvZHW9LRvzpeMsvj-Uwahj8BXY61/view

 

 

Далі...

   Семенюк Д. П., Петренко О. В., Якушенко Є. М. Обладнання для холодильної та електромагнитної обробки харчових продуктів : навчальний посібник Харків : ДБТУ, 2022. 184 с. URL: https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/5008/1/Obladnannya_kharchovykh_produktiv_22.pdf

 У навчальному посібнику розглянуто сучасне холодильне обладнання, що використовується у сфері переробки та виробництва харчової сировини та продуктів. Висвітлені питання практичного застосування холодильного обладнання підприємств харчової та переробної індустрії, в тому числі камер холодильної обробки та зберігання, контактних й безконтактних апаратів. Розглянуто його номенклатуру, конструкцію, будову та принцип дії. Наведено алгоритми розрахунку та підбору.

Далі...

 

  Сидорко О. М. Готельне устаткування : презентація // Всеосвіта. 2020. 25 листопада. URL: https://vseosvita.ua/library/prezentacia-na-temu-gotelne-ustatkuvanna-382776.html

 

 

Далі...

 

  Силівейстр В. Яке обладнання необхідне для кафе та ресторанів: повний список // Poster. 2021. 3 червня. URL: https://joinposter.com/ua/post/spysok-obladnannya-dlya-kafe-ta-restoraniv

 

 

Далі...

 

  Тарасенко І. І. Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне): опорний конспект лекцій. Київ : КНТЕУ, 2010. 56 с. URL: https://drive.google.com/file/d/1yf_LUcfLY4w-2CqOoaDsxivsgqzCjrUR/view

 

 

Далі...

 

   Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : конспект лекцій / уклад. О. П. Іжевська. Львів, 2019. 60 с. URL: https://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/22259/1/конспект%20лекцій%20Устаткування%20закладів%20ГРГ.pdf

 

 

Далі...

 

   Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : опорний конспект лекцій / уклад. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Горєлков, В. М.  Червоний. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с. URL: https://repo.btu.kharkov.ua/bitstream/123456789/19934/1/ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf

 

 

Далі...

   Шинкаренко О. П., Сидорчук Т. П., Дідик Л. М. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина 1: Механічне устаткування. Львів : Оріяна-Нова, 2005. URL: https://drive.google.com/file/d/0B-PKdl7T8lNjM0hiREJUMU1ZYlU/view?usp=sharing&resourcekey=0-KShy5dI8FL7_IOj0codVSg

У підручнику подано загальні відомості про машини та механізми, їх класифікація та вимоги державних стандартів України (ДСТУ) щодо технічного оснащення підприємств масового харчування. Розглянуто будову механічного устаткування, наведено послідовний алгоритм експлуатації у блочно-модульній формі. Тестові завдання для самоконтролю та перевірки знань, варіанти вирішення допоможуть краще засвоїти навчальний матеріал. Для учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Далі...

 

Попередній розділ

Повернутися до змісту

 

Пошук

Актуально!

УВАГА!

 

Пропонуємо ознайомитись с переліком ключових слів, пов'язнаних з Цілями сталого розвитку, які рекомендується використовувати при написанні статей для видань, що індексуються у БД Scopus. 

 

Дистанційна освіта

На Google-диску створено папку "Дистанційна освіта". Науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти мають можливість отримати повнотекстові електронні версії навчальної літератури, надіславши запит на електронну пошту бібліотеки library@mnau.edu.ua

Чеклісти для дотримання академічної доброчесності

Міжнародний проєкт Bridge підготував чеклісти з переліком дій, які допоможуть провести дослідження та оприлюднити їх результати у доброчесний спосіб. Ознайомитися з ними можна за посиланнями:

Чекліст для наукового керівника

Чекліст для магістранта й аспіранта

Безкоштовний сервіс для самоперевірки на плагіат

Duplichecker

Бібліографічний сервіс «Grafiati»

Розпочато співпрацю із сервісом автоматичного оформлення бібліографічних посилань «Grafiati».

Навігатор по веб-ресурсам для аспірантів та науковців

Навігатор по веб-ресурсам для аспірантів містить зібрання корисних Інтернет-ресурсів, що стосуються різних аспектів підготовки та захисту дисертацій, посилання на електронну бібліотеку авторефератів дисертацій, наукометричні бази даних та інші ресурси вільного доступу.

Оновлено "Рекомендації щодо оформлення текстового документа до видання"

Перевидання методичних рекомендацій "Оформлення текстового документа до видання" випущено у зв'язку з введенням в дію ДСТУ 3017:2015 «Інформація та документація. Видання. Основні види. Терміни та визначення понять» та припиненням використання в Україні ББК і впровадження УДК (постанова Кабінету міністрів України від 22 березня 2017 р. № 177).

УВАГА!

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року використання Бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) припинено.

Перелік журналів, що індексуються у Scopus та Web of Science

Пропонуємо вашій увазі інформацію, яка може виявитися корисною при виборі науково-педагогічними працівниками журналу для публікації своїх результатів наукових досліджень.

Перелік наукових фахових видань України. Категорія «А» та «Б»

Реєстр наукових видань України

УВАГА! «Хижацькі» журнали!

Пропонуємо ознайомитися з рекомендаціями як розпізнати такі видавництва та запобігти публікаціям у них.

Перевірка наявності видання у базі Web of Science

Міжнародні наукові бази даних Web of Science та Scopus: використання у науковому та навчальному процесі

АКЦІЯ!

Бібліотека Миколаївського національного аграрного університету протягом року проводить доброчинні акції «Підтримай бібліотеку» та «Подаруй книгу бібліотеці»

Далі...

 

  © 2009-2018 Бібліотека МНАУ