|
||||
![]() |
||||
ВІРТУАЛЬНІ ВИСТАВКИІнноваційні технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Інноваційна діяльність здійснюється з метою впровадження досягнень науково-технічного прогресу у виробництво та соціальну сферу, яка включає: випуск та розповсюдження принципово нових видів техніки та технологій, прогресивні міжгалузеві структурні перетворення, реалізація довгострокових науково-технічних програм з великими строками окупності витрат, фінансування фундаментальних досліджень для здійснення якісних змін у становищі виробничих потужностей, розробку та впровадження нових, ресурсозберігаючих технологій, що призначені для поліпшення соціального та екологічного стану. На сучасному етапі економічного розвитку міжнародне науково-технічне співробітництво сприяє прискореному розвитку продуктивних сил, науково-технічному прогресу, зростанню інтенсивності у взаємовідносинах між економіками країн ДжерелоПропонуємо ознайомитися з віртуальною виставкою"Інноваційні технології виробництва та переробки сільськогосподарської продукції"
1. Правові та економічні аспекти впровадження інновацій в АПК 2. Інноваційний розвиток рослинництва: зарубіжний досвід та українські реалії 3. Напрямки інноваційного розвитку тваринництва 4. Інновації у переробних та харчових виробництвах
|
ПошукАктуально!УВАГА!
Дистанційна освітаНа Google-диску створено папку "Дистанційна освіта". Науково-педагогічні працівники і здобувачі вищої освіти мають можливість отримати повнотекстові електронні версії навчальної літератури, надіславши запит на електронну пошту бібліотеки library@mnau.edu.ua Чеклісти для дотримання академічної доброчесностіМіжнародний проєкт Bridge підготував чеклісти з переліком дій, які допоможуть провести дослідження та оприлюднити їх результати у доброчесний спосіб. Ознайомитися з ними можна за посиланнями: Чекліст для наукового керівника Чекліст для магістранта й аспіранта Безкоштовний сервіс для самоперевірки на плагіатБібліографічний сервіс «Grafiati»Розпочато співпрацю із сервісом автоматичного оформлення бібліографічних посилань «Grafiati». Навігатор по веб-ресурсам для аспірантів та науковцівОновлено "Рекомендації щодо оформлення текстового документа до видання"УВАГА!УВАГА!Вебінари від компаній Elsevier та Clarivate Analytics. Складання бібліографічних посилань за Національним стандартом України ДСТУ 8302:2015
Перелік журналів, що індексуються у Scopus та Web of ScienceПерелік наукових фахових видань України. Категорія «А» та «Б»Реєстр наукових видань України УВАГА! «Хижацькі» журнали!Перевірка наявності видання у базі Web of Science ![]() АКЦІЯ!Бібліотека Миколаївського національного аграрного університету протягом року проводить доброчинні акції «Підтримай бібліотеку» та «Подаруй книгу бібліотеці»
|
|||
|
















КАЛЕНДАР
Інноваційний процес в АПК - це постійний, безперервний процес перетворення окремих технічних, технологічних та організаційно-економічних ідей і наукових варіантів вирішення певного практичного завдання з метою переходу галузей та підприємств АПК на якісно новий рівень виробничого процесу. На здатність підтримувати інноваційну діяльність в АПК впливає велика кількість факторів: особливості природно-економічних умов господарювання, стан організаційно-виробничого механізму, рівень готовності господарств до впровадження інновацій, засоби стимулювання досягнень науки та їх впровадження на практиці та регіональні відмінності суб'єктів господарювання.
закачати бібліографічний список

